Környzetvédelmi termékdíj a gyakorlatban 2012 előadás

Tisztelt Érdeklődő!

A BOVA Consulting Kft. a környezetvédelmi termékdíj szabályozás változásainak megismertetése céljából a 2012-es év során is szervez előadást az érdeklődők részére. Az előadások kis létszámmal (maximálisan 20-24 fő) kerülnek megrendezésre annak érdekében, hogy a felmerülő kérdések konzultációs jelleggel átbeszélésre kerüljenek és a résztvevők a kellő tájékoztatást megkapják.

Amennyiben külön személyre szabott tanácsadásra tart igényt, melynek során az Önt érintő szabályozásról adunk tájékoztatást - vagy az előadások időpontja az Ön számára nem megfelelő - egyeztetés céljából lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.

Következő előadásunk időpontjai:

2012. január   6. 10:00 óra
2012. január 13. 10:00 óra
2012. január 23. 10:00 óra
2012. január 27. 10:00 óra
2012. február 8. 10:00 óra
2012. március 30. 10:00 óra
2012. április 13. 10:00 óra
2012. június 1. 10:00 óra
2012. július 6. 10:00 óra
2012. évben a későbbiek során szervezésre kerülő előadásokról érdeklődjön e-mailen vagy telefonon.

Helyszín: Budapest, XIV. Semsy Andor u. 25. (Vinçotte Székház) Megközelítés: >>

A részvételi szándékot az előadások dátuma mellől letölthető jeletkezési lap kitöltésével lehet jelezni.

Az előadásról:

-  A NAV által legfrissebb verziószámmal publikált bevallási nyomtatvány kitöltésével kapcsolatos kérdések megbeszélése.
-  A jelentkezési lapon lehetőséget biztosítunk annak megjelölésére, hogy a résztvevők a szabályozás mely részéről szeretnének bővebb tájékoztatást kapni.
-  Az előadás tervezett időtartama kb. 3-4 óra, melyet magasabb létszámnál meghosszabítunk.
-  Az előadás során ismertetésre kerülnek a legfontosabb változások (visszaigénylési, átvállalási és átalányfizetési lehetőségek). A szünetet követően a fennmaradó időt a jelenlévők által feltett kérdések megválaszolására fordítjuk, igény szerint konkrét példán keresztül ismertetjük a jogszabály által támasztott követelményeket.

A jelentkezés menetéről és az előadások ütemezéséről:

-  Jelentkezést kizárólag kitöltött, aláírt jelentkezési lap megküldésével áll módunkban elfogadni, melyet kérjük, hogy lehetőség szerint e-maiben vagy faxon juttasson el hozzánk. A jelentkezési lapon megjelölhető a termékdíj szabályozás azon része, melyet részletesebben kívánnak megismerni.
-  A jelentkezéseket minden esetben visszaigazoljuk. Pozitív visszaigazolást követően kérjük a részvételi díj jelentkezési lapon foglaltak szerinti átutalását. Az összeg beérkezéséről számla kiállításával és e-mailen történő megküldésével értesítjük, a számla eredeti példánya az előadás előtt kerül átadásra.
-  Amennyiben a meghirdetett időpontra nincs már elegendő hely azt esetlegesen új időpontot felajánlásával jelezzük.
-  Az előadásokat alacsony létszámmal (3-4 fő) is megtartjuk. Az új időpontokat folyamatosan publikáljuk oldalunkon.
-  Kérjük jelentkezési szándékát legkésőbb az előadást megelőző két nappal korábban szíveskedjen jelezni, a kései jelentkezéseket létszám feletti jelentkezésként kezeljük és fentiek szerint új időpontot ajánlunk fel.

Az előadás részvételi díja:

1 résztvevő/ jelentkezési lap: 10.800 Ft + ÁFA/fő
2 résztvevő/ jelentkezési lap: 9.200 Ft + ÁFA/fő
3 vagy több résztvevő esetében: 7.600 Ft + ÁFA/fő

-  Az előadást megelőző két nappal történő lemondás esetén a befizetett összeg 80%-át utaljuk vissza. Ha jelentkezés visszaigazolását követően nem történik meg a befizetés, a jelentkező részére fenntartott helyet töröljük.

Amennyiben fentiekkel kapcsolatosan kérdése lenne, keressen bennünket: Kapcsolat

Igény esetén a jövedéki törvény előírásai alapján is indítunk előadást vagy tartunk konzultációt!


Copyright ©2011 BOVA Consulting Kft.